fb

Medicinski Turizam

NH klinika u Subotici u saradnji sa Ailesbury klinikom i specijalnom bolnicom za plastičnu i estetsku hirurgiju Sv. Stefan, organizuje medicinski turizam za pacijente iz inostranstva. Uz organizovani prevoz, komforni smeštaj, hranu, i savet lekara u svakom trenutku pre i nakon intervencije, naši pacijenti imaju organizovanu posetu gradu i njegovim atrakcijama. Cilj nam je da se naši pacijenti osećaju prijatno, da dožive avanturu sa novim samopouzdanjem i da im boravak u Subotici ostane nezaboravno iskustvo.

Kompletan medicinski tim, posvećen je zadovoljavanju svih potreba naših klijenata kako bi se ponovo vratili nama (ukoliko su im potrebni novi zahvati), i kao zadovoljni pacijenti preporučili nas drugima.

Subotica se ubraja u najlepše gradove u Srbiji. Izvanredno kulturno nasleđe, fascinantna arhitektura secesije, grad tolerancije i šarm stare Evrope, osobine su koje krase grad. Poznata je po kvalitetnim vinima, vrsnoj hrani, festivalima, koncertima, kao i mnogo lepih mesta za odmor i razonodu.

Hotel Patria

Hotel Patria svečano je otvoren 01.08.2000. godine kao objekat sa četiri zvezdice. Od tada do danas ugostio je veliki broj poslovnih ljudi, učesnika na raznim seminarima i naravno porodica koje dolaze na opuštajuće vikende na Palić. Hotel je odigrao veliku ulogu u popularizaciji i preporodu palićkog turizma. Nosilac je brojnih priznanja i nagrada i nadaleko poznat po profesionalnom osoblju i prijatnoj i toploj atmosferi. Moderan Wellness & Spa centar na 1000 kvadratnih metara u okviru hotela završen je 30.05.2008.

Hotel Prezident

Hotel "Prezident" se nalazi u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Profesionalno i ljubazno osoblje ovog otmenenog hotela sa četiri zvezdice pružiće vam vrhunsku uslugu, opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijer odgovara najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.