fb

O nama

Lorraine Lambert - CEO & Managing Director of Ailesbury Hair Clinic International

 

Stručni tim

Dr Dejan Rašović, specijalista za transplantaciju kose..

Specijalizaciju je završio u Dablinu, u Ailesbury klinici kod svetski poznatog dr Patrik Trejsija, nakon čega postaje stalni član njihovog tima.

Kao specijalista za transplantaciju kose i konsultant, izveo je više stotina operacija u zemlji i inostranstvu. Radi na relaciji Subotica-Dablin-Amsterdam-Mumbaj-Milano-Rim.

Dr Dejan Rašović kao veliki zaljubljenik u medicinu, uvek željan znanja, uporedo je završio i specijalizaciju iz psihijatrije. Na taj način postao je jedan od retkih lekara u svetu koji primenjuje holistički pristup integracije estetskog zahvata i psihoterapijske podrške za postizanje maksimalnog efekta nakon transplantacije. Ovakvom metodom ne dolazi samo do fizičkog ulepšavanja, već i do jačanja svih pozitivnih psiholoških potencijala.

S obzirom na to da se i sam podvrgao transplantaciji kose, najveće zadovoljstvo dr Rašović nalazi na licima srećnih i zadovoljnih pacijenata.

Zbog višegodišnjeg iskustva na urgentnom hirurškom odeljenju, imao je privilegiju da radi kao lekar na mnogim međunarodnim sportskim takmičenjima. Pratio je reprezentaciju Srbije u boksu na evropskom i svetskom prvenstvu. To mu je predstavljalo posebno zadovoljstvo jer je i sam aktivan sportista čitav život.

Govori engleski, francuski, italijanski, a sporazumeva se na nemačkom i mađarskom jeziku.

Dr Dejan vas neće samo ulepšati, već podići samopouzdanje i promeniti pogled na svet! 

Sa mentorom dr Patrik Trejsi na klinici u Dablinu ( pre svoje transplantacije kose )

dr Branko Rudić- specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije - pet godina je radio na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu (VMA) gde je specijalizovao plastičnu hirurgiju. Tokom ovog perioda, imao je priliku da se usavršava uz vodeće plastične hirurge kao što su prof. dr Jefta Kozarski, prof. dr Marijan Novaković i prof. dr Boban Đorđević.

Svoju praksu od 2009. godine obavlja kao deo tima odeljenja hirurgije u Opštoj bolnici u Subotici.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2004. godine, a svoja prva iskustva stiče u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Subotica.

Svoje usavršavanje tokom godina nastavlja i putem stručnih sastanaka kao što su Three in one (12th SRBPRAS, 10th BAPRAS, 3rd Fellows in Science), 2nd International Congress FELLOWS IN SCIENCE, 10th Anniversary Congress of CSPRAS / Reconstruction of the scull with custom made 3D implant.

Dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni pacijenti svrstavaju dr Rudića među najtraženije plastične hirurge na našim prostorima, a takođe se ističe njegov neposredan pristup u komunikaciji sa pacijentima.

Osnivač je i član Centra za borbu protiv narkomanije „ENPRONA“.

Dr Rudić govori engleski, nemački i mađarski jezik.

 

Dr Biljana Ivošević Stegić- specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Dr Biljana Ivošević Stegić je svoju specijalizaciju završila na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Svoja znanja i veštine nadograđivala je u poznatim evropskim klinikama, Kopenhagenu, Milanu i drugim.

Osnovala je specijalnu bolnicu "Sveti Stefan" kao jedna od retkih žena hirurga u privatnoj praksi. Kontinuirano se usavršava u mnogobrojnim svetskim centrima za estetsku hirurgiju. Učesnik je evropskih i svetskih Kongresa. Član evropskog udruženja estetskih i plastičnih hirurga.

 

NH CLINIC SUBOTICA

Nakon višegodišnje želje naših sugrađana i ljudi iz regiona, otvorena je klinika za transplantaciju kose u Subotici. S ponosom predstavljamo ogranak svetski priznate “Ailesbury”klinike, čime naš grad dobija veliko ime, stručnost i najsavremenije metode rada iz ove grane kozmetske medicine.

Ailesbury hair klinika se nalazi u samom centru grada, odmah pored Glavne železničke stanice, na minut hoda od šetališta Korzo. U neposrednoj blizini nalazi se hotelski i apartmanski smeštaj za naše klijente.

Pored dr Rašovića, dr Rudića i dr Ivošević-Stegić stručni  tim za transplantaciju kose i ostale estetske intervencije čine i visoko specijalizovane medicinske sestre i tehničari koji su obuku završili u Irskoj.

Posedujemo trenutno najsavremeniju opremu i instrumente, po najvišim svetskim standardima i preporukama, što nas čini jedinstvenim u regionu.